Kerncijfers

In 2017 is zowel de omzet als de winst sterk gestegen voor AFAS Software. De omzet groeide van 107 miljoen euro in 2016 naar 121 miljoen in 2017. Het bedrijfsresultaat steeg naar 54 miljoen euro. Bekijk de resultaten in het dashboard hieronder of download de jaarrekening in pdf.

De cijfers zijn het bewijs dat de manier waarop met medewerkers, klanten en partners wordt samenwerkt heel krachtig is. Elke dag zijn we bezig ons werk nog leuker en beter te maken. We zijn niet alleen gericht op het hier en nu, maar kijken ook vooruit. Sinds de oprichting hebben we een aantal stabiele pilaren ontwikkeld die we verder uitbouwen: het familiebedrijf, de cultuur, onze financiële gezondheid en ons product. Deze staan er allemaal goed voor en verbeteren we nog iedere dag. Ze vormen het fundament van ons bedrijf. Met de bouw van het AFAS Experience Center en de ontwikkeling van NEXT waarborgen we onze toekomst. Met veel vertrouwen zien wij 2018 tegemoet!

In onderstaande BI-dashboard worden de cijfers getoond. Het dasboard werkt interactief, dus je kunt zelf de informatie selecteren die je wilt zien. Voor een volledige schermweergave klik hier.

Pssst: ben je benieuwd hoe wij onze resultaten zo snel kenbaar kunnen maken?   
Laat je inspireren en kom naar de sessie 'boekhouden met het licht uit'!